Tag "Даниел Хадад"

Врати се на почетна
Uncategorized

Интервју на папата Фрањо за аргентинскиот портал Инфобае

Во пресрет на десетгодишнината од изборот за Римски бискуп, папата Фрањо разговараше со сопственикот на аргентинскиот портал „Инфобае“, Даниел Хадад, а Vatican News на 10 март објави неколку прашања и