Tag "Далија Грибаускаите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Најмалите јасли на светот подарени на Папата

Претседателката на Литванија, Далија Грибаускаите му подари на папата Фрањо единствен божиќен подарок: најмалите јасли на светот направени од литвански научници и студенти.