Tag "Гјерински"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими во проштална средба амбасадорот Гјерински

Во петок 3 август 2018 година во просториите на катедралната парохија „Успение на Пресвета Богородица“ во Струмица,

Македонија

Бискупот Стојанов го прими амбасадорот на Малтешкиот суверен воен ред Павел Гјерински

На 20 мај 2016 година во бискупската резиденција во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов го прими амбасадорот на Малтешкиот суверен воен ред г-дин