Tag "гулаби"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Одгледувачите на гулаби од Радово се приклучија кон Синодалниот óд

Во неделата на 14 ноември 2021 година во парохиската црква „Свети пророк Илија“ во Радово за прв пат се одржа средба на одгледувачи на гулаби.