Tag "Гуарица"

Врати се на почетна
Свет

Сестра која го носи Божјето светло во пеколот на криминалот и насилството

Многумина го нарекуваат пекол на земјата, но за сестра Нејда Ројас злогласниот венуцуелски затвор Гуарица претставува „мисиска земја“.