Tag "гроб"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Гробот на свети апостол Петар во Рим

Во раните времиња на христијанството, местото каде што бил погребан Свети Петар било познато како гробница на Свети Петар и Павле. Но, веќе во 4 век, кога завршил периодот на