Tag "грешница"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Света Марија Магдалина

Молитвеникот на Божјиот народ на празник на света Марија Магдалина сосема кратко

Ватикан

Ако сите сме грешници зошто се сметаме подобри од другите?

Во катехезата на Генералната аудиенција на 20 април 2016 на плоштадот Свети Петар, Светиот Отец зборуваше за милосрдието опишано во делот од Евангелието според Лука