Tag "Грег Бурк"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Заврши 23. седница на Кардиналскиот совет

Директорот на Канцеларијата за печат при Светиот Престол, Грег Бурк, на 25 април 2018 година одржа брифинг за новинарите во врска 24. седница на Кардиналскиот совет.

Ватикан Вести

Грег Бурк: Папата во Египет нема да користи блиндиран автомобил

Постојат три главни причини за Апостолската посета на Папата на Египет: