Tag "Грегоријана"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

На Папскиот универзитет Грегоријанa ќе се одржи конгрес насловен „Теологијата на испит за синодалноста“

На Папскиот универзитет Грегоријанa ќе се одржи конгрес насловен „Теологијата на испит за синодалноста“ „Теологијата на испит за синодалноста“, е насловот на меѓународниот конгрес што го организира теолошкиот факултет на

Ватикан Вести

Папата: Денешните семејства се повеќе искушувани од било кога порано

Папата Фрањо се сретна со учесниците на конференцијата за морална теологија организирана од Папскиот универзитет Грегоријана по повод годината посветена на семејството Amoris Laetitia. Семејството е место на духовност, а