Tag "Грегорио Барбариго"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Младоста не е пасивност, туку постигнување на важни цели

Во салата Павле VI во Ватикан папата Фрањо ги прими учениците на бискупскиот училишен центар „Грегорио Барбариго“ од Падова и во отворен дијалог одговараше на нивните прашања. Сите ги повика