Tag "граѓански власти"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го пофали Бангладеш заради прифаќањето на бегалците

Папата Фрањо за време на средбата со преставниците на власта, цивилното

Ватикан Вести

Папата се обрати до граѓанските власти во Мјанмар

Светиот Отец обраќајќи се на претставниците на највисоките граѓански власти,