Tag "грабеж"

Врати се на почетна
Uncategorized

Во Аргентина нападнати чесните сестрите на Мајка Тереза

Мисионерките на љубовта сместени во градот Мар дел Плата во Аргентина се нападнати и малтретирани  во нивниот дом.