Tag "Господ"

Врати се на почетна
духовнитекстови Колумни Македонија Размислување

Имаме ли време за Господ?

Го барам своето. Колку ли пати само сум дошол во оваа напаст? Тоа е она што ми припаѓа. На тоа имам право. Овие и слични зборови често ги кажувам на