Tag "глувост"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Оздравувањето на срцето започнува со слушање

Секогаш во брзање, преокупирани со илјада работи, не наоѓаме време да застанеме и да ги слушнеме оние што ни се обраќаат. Во своето пладневно обраќање во недела 5 септември 2021

Вести Сведоштва

Целото соседство научи знаковен јазик заради сосетката

Родителите на Саманта велат дека не постои ниту еден збор со кој може да се искаже нивната благодарност.