Tag "глобална економија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папа Фрањо Ковид -19 и опасност од вирусен геноцид

Во писмото до Роберт Андрес Галард, претседателот на Панамериканскиот одбор на судии за социјални права, Папата изрази задоволство поради тоа што, во ова време на заразата со вирусот Ковид –

Свет

Југоисточна Европа: Предизвикот на мешаните бракови

„Постојат проблеми поради поинаквата визија за бракот и неговата светатаинственост, но треба да се придружуваат сопружниците на патот на верата, бидејќи разликите водат кон релативизам