Tag "Гино Пистони"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до Католичката акција: Носете го костумот на вашата единственост

Среќавајќи се со младите од Католичката акција, Папата ја истакна единственоста, оригиналноста на секој човек и ги поттикна на сите подрачја на секојдневниот живот да го попримат стилот на Божјата