Tag "германски бискупи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се сретна со германските бискупи

Во четврток 17 ноември 2022 година папата Фрањо ги прими во аудиенција членовите на Германската бискупска конференција (ДБК) по повод нивната ad limin посета.