Tag "Генералните аудиенции"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Во среда Папата Фрањо продолжува со Генералните аудиенции

Минатата среда, Генералната аудиенција беше одложена за да му се овозможи на Папата да продолжи со опоравувањето од операцијата на која беше подложен во римската поликлиника Гемели.