Tag "Генерална аудиецнија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Сите ќе ве разберат ако зборувате со јазикот на вистината и љубовта

Светиот Дух е „уметник за помирување“ и има моќ да поттикнува братство во секој контекст и да направи хармонија меѓу различностите