Tag "Генералната секретарка на Каритас Европа Марија Ниман"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов ја прими Генералната секретарка на Каритас Европа

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов, воедно и Претседател на Македонски Каритас на 18 јули 2023 година во бискупската резиденција на Водно ја прими Генералната секретарка