Tag "Генерален секретаријат на Епископска синода"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Продолжено времетраењето на првата фаза од синодалниот процес

Генералниот секретаријат на Епископската Синода излезе со соопштение во кое стои дека се продолжува времетраењето на првата, епархиска фаза на Синодата до 15 август 2022 година.

Ватикан Вести

Отворена интернет страница посветена на Синодата за млади

Генералниот секретаријат на Епископската синода најави отворање интернет страница за подготовка