Tag "Гамбети"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Гамбети: Се основа нова ватиканска фондација „Fratelli tutti“

„Fratelli tutti”. По овој наслов енцикликата објавена есента минатата година му го донесе сонот на Папата за братство на сите луѓе на земјата. Фондацијата која сега треба да се основа