Tag "Вториот Ватикански собор"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Вториот Ватикански собор – семе кое и понатаму расте

Оваа година на 8 декември се навршуваат 55 години откако заврши Вториот ватикански собор. Голема милост, вистинско пророштво за животот на Црквата, нова Педесетница – така свети Иван Павле II