Tag "вселенскиот патријарх Вартоломеј"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Да нема повеќе насилство во името на Бога

Претседателот на Папската теолошка академија во Истанбул го посети вселенскиот патријарх Вартоломеј I: „Христос е секогаш на страната на сите жртви, украински и руски“. Папската академија работи на низа иницијативи