Tag "враќање"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо полета од Багдад за Рим

На церемонијата на збогувањето присуствуваше претседателот на Ирак

Вести Свет

Поддршка за враќање на христијаните во Ирак

„Иницијатива вредна за пофалба и апсолутно неопходна, која ја поддржувам и препорачувам