Tag "вооружени системи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватикан бара поголем надзор над новите вооружени системи

На седницата на Обединетите нации за прашањето за вооружените системи, постојаниот набљудувач на Светиот Престол во Женева монс. Џон Путцер се заложи за подобар надзор и етичко размислување за новите