Tag "вонреден состанок"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

 Ватикан од 4 мај постепено ги олеснува мерките

Од 4 мај Светиот Престол постепено ќе ги ублажи мерките и ќе започне да  воспоставува нормално извршување на работа на работните места. Здравствените мерки за спречување на заразата со корона