Tag "возенсение"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Царице небесна: Исусовата молитва кон Бог е наша радост

Исусовата молитва кон Бога е наша радост – истакна папата Фрањо во недела 16 мај 2021 година пред молитвата Царице Небесна на плоштадот Свети Петар и истакна – Исус во