Tag "внуци. вредности"

Врати се на почетна
Uncategorized Размислување Свет

Трогателно писмо на еден дедо

Њуројшкиот писател Џејмс К Фланаган кратко пред смртта на своите внуци им напишал трогателно писмо за најголемите животни вредности. Флаган умрел кратко по составувањето на писмото