Tag "влегување"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата на бдението: Влегување во таинството

Оваа е ноќ на бдение. Господ не дреме и не спие, Господ е Твој чувар (Пс 120,4) за да го изведе од ропството и да му го отвори патот на