Tag "витлеемска ноќ"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

Пронајди ја смислата на Божиќ во тишината и мирот, не обратно

Каква била она посебна ноќ кога се родил нашиот Бог? Знаеме дека на небесата се славело овоплотувањето на Бог Кој се родил како човек. Но, таа света витлеемска ноќ била