Tag "Витербо"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: На Црквата и се потребни луѓе кои ја пренесуваат светоста како зараза

Во говорот упатен до здружението „Носачи на Света Роза“, кои ги прими во аудиенција во четврток 11 јануари 2024 година, Папата потсети на примерот на таа млада жена од Витербо