Tag "виртуелна аудиенција"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Доаѓам во САД за да бидам блузу до народот

Доаѓам во Соединетите Држави за да бидам близу до народот и да помогнам во одењето низ животот – рече Папата во текот на видео конференцијата со католиците во Соединетите Држави.

Ватикан

Папата одржа „виртуелна аудиенција“ во пресрет на посетата во САД

На 31 август, папата Фрањо одржа „виртуелна аудиенција“ во повеќе градови во САД, во пресрет на своето апостолско патување во оваа земја од 22 до 27 септември 2015 година