Tag "виртуелен свет"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Во овој виртуелен свет треба потребно е конкретно да се грижиме за другите

Конкретноста е зборот што најмногу се повторува во размислувањата на папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов во недела 11 февруари 2024 година. Папата се осврна на Исусовото однесување

Ватикан Вести

Заштитата на децата во дигиталниот свет како светски приоритет

На 6 октомври 2017 година, папата Фрањо се обрати до учесниците на меѓународниот симпозиум