Tag "Винченцо Паглија"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до Паглија: Наведнете се над раните на човештвото

Папскиот институт Иван Павле II за проучување на бракот и семејството и Папската академија за живот „настојува на обновен начин околу продлабочувањето и ширењето на учителството

Ватикан

Молитвено бдение за 20 години од енцикликата Evangelium vitae

Папскиот совет за семејство организира меѓународна прослава на 20 годишнината од енциликата на свети Иван Павле II „Evangelium vitae“.