Tag "Винко Павелски"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Сетете се на вашите браќа и сестри од Украина

По Генералната аудиенција на плоштадот Свети Петар, папата Фрањо го упати најновиот апел за напатениот украински народ

Вести Македонија

100 години од основањето на словенската провинција Ќерки на христијанската љубов

Ќерки на христијанската љубов на свети Винко Павелски од Битола со тродневница се подготвуваа за прославата на 100 годишнината од основањето на словенската провинција. На тродневницата која се одржа од