Tag "Виго"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Ако спортот ја изгуби аматерската смисла тој станува трговија

Примајќи ги во аудиенција членовите на фудбалскиот клуб Реал Клуб Селта од Виго, Шпанија, Папата ги потсети на крајната смисла на секое натпреварување: кога во светот на спортот не се