Tag "Виган"

Врати се на почетна
Ватикан

Ватикан: Папата нема да глуми во филмот Beyond the Sun

Иако многу медиуми пренесоа дека папа Фрањо ќе се глуми „самиот себе“ во филмот Beyond the Sun, Ватикан ја демантираше веста.