Tag "Вигано"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Бенедикт XVI: Континуитет со понтификатот на папата Фрањо

Папата Бенедикт сака да придонесе за внатрешното духовно единство на двата понтификата – рече монс. Дарио Едоардо Вигано,

Ватикан

Меѓународната конференција на црковни комуникатори

Црквата не може веќе да го игнорира фактот дека е повикана активно да учествува во новата, секаде присутна и брзорастечка дигитална култура.