Tag "Вељо Манчевски"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Доделено признанието „Вељо Манчевски“

Во среда 21 декември 2022 година Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов присуствуваше на Свечен предновогодишен прием насловен „Вера посилна од секоја криза“, во организација