Tag "ветски ден на мигранти и бегалци"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

„Бог оди со својот народ“ – објавена темата за Светскиот ден на бегалците 2024 година.

Ватикан ја објави темата за Светскиот ден на мигрантите и бегалците. Од 1914 година, Светскиот ден им нуди на католиците можност да се потсетат и да се молат за раселените