Tag "вест"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Пред 5 години е осветена црквата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ – Струмица

Ја пренесуваме веста објавена на порталот Католици.мк по повод осветувањето на црквата

Ватикан Вести

Папата: Важно е да се обезбеди постоењето на католичкиот печат

Членови на различни публикации и католички неделници беа на аудиенција кај Папата, на 16 декември 2017 година. Вие ја имате една од најважните задачи или подобро, послание во денешниот свет