Tag "веронаучна група"

Врати се на почетна
Вести Македонија

На пат за Гевгелија, Богданци, Паљурци, Дојран…

Во среда 21 јуни 2017 година децата од веронаучната група од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица

Македонија

Веронаучната група од Свети Иван Крстител во посета на деца со интелектуална попреченост

Во организација на младите волонтери од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица, децата од веронаучната група при парохијата во четврток 23 јуни 2015 година ги посетија