Tag "верник"

Врати се на почетна
Размислување

Ако сум верник, треба тоа и да го покажам. Како?

Ако сум верник, треба тоа и да го покажам. Како? Па ќе бидам постојано ведар и насмеан, ќе поднесувам навреди, нема никому да му се спротивставувам, ќе премолчам ако ме