Tag "Великиот пост"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата во пораката за Великиот пост: Лудоста на семоќта ги одбива сиромашните

Да го живееме времето на Великиот пост во оваа Света година како поволен момент за преобраќање – поттикна папата Фрањо во пораката за Великиот пост