Tag "Велигдeн"

Врати се на почетна
Размислување Свет

Велигден, прекрасен почеток! Го славиме радосно овој ден, едни на други си го даваме бакнежот на мирот

Драги пријатели ви посакуваме радосен и благословен Велигден со ова прекрасна катехеза на свети Гргур Назијски