Tag "Велигденски концерт"

Врати се на почетна
Македонија

Велигденски концерт во Скопската катедрала

Во духот на Велигден се одржа Велигденски концерт 06 април 2015 година во Катедралата „Пресвето срце Исусово“ во Скопје, а во изведба на катедралниот хор при истоимената Католичка црква,