Tag "Вела"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Миграција – во центарот на разговорот на папата Фрањо со малтешкиот претседател Вела

Покрај појавата на миграција во Европа, во која силно се ангажираат Црквата и малтешките власти, за време на срдечниот разговор, учесниците се осврнаа на добрите односи меѓу Светиот Престол и