Tag "вебинар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Братството е „противотров“ на индивидуализмот

Светиот Отец во четврток 10 фавруари 2022 година испрати видео порака до Дикастеријата за промовирање на целосен човечки развој по повод вебинарот: „Светски ден на болните: значење, цели и предизвици“,

Ватикан Вести

Светиот Престол започнува серија вебинари за храната

Во светло на претстојниот самит на Обединетите нации за прехранбените системи 2021 година, Државниот секретаријат на Светиот Престол, Постојаната мисија на Светиот Престол при ФАО, агенциите IFAD и PAM, Дикастеријата