Tag "Ватикан Швајцарска гарда"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ќе се гради нова еколошки одржлива касарна за Швајцарската гарда

Во Ватикан ќе се гради нова касарна за Швајцарската градба со помош на донации и градбата ќе биде во согласност со еколошките и семејните принципи. „Моето живеење без Швајцарската гарда